Nyheder
08.04.08 PDF Print E-mail
Nyheder
Written by Administrator   
Friday, 10 April 2009 15:58

Så oprandt den store dag, da koldsmedene flyttede til deres nye hjemmeside: koldsmed.dk

Det fejres med lidt billeder fra sidste smedeaften (tirsdag den 1. april).

Under linket Download findes nu det første af en række gallerier med wallpapers til din comnputers skrivebord.

Undervejs på den nye hjemmeside er mobiltema, flere wallpapers samt en engelsk version af siden.

Der kan være enkelte links der stadig er misvisende (dvs. de henviser til den gamle side). Hvis du oplever dette, så mail da venligst til mig på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it - Bemærk den nye e-mail adresse! I samme forbindelse kan Koldsmed.dk tilbyde medlemmer af smedelauget at få en koldsmed email-adresse. Ret henvendelse på ovenstående email, hvis du er interesseret. 

 
15.05.07 PDF Print E-mail
Nyheder
Written by Administrator   
Friday, 10 April 2009 15:58

Der er friske billeder fra Åben Smedje arrangementet (her) i den netop overståede weekend. Lørdag var det lidt stille, men søndag, der også var Skovens Dag, var der rigtig pænt med besøgende.

Som der stod i sms'en fra Lars Levin, er vi blevet inviteret til Kulsvierfestival i Eskilstrup. Der er hurtigst mulig tilmelding til Lars (hans e-mail og tlf. nr. står under Kontakt.)

 
05.03.08 PDF Print E-mail
Nyheder
Written by Administrator   
Friday, 10 April 2009 15:58

Sidste smedeaften stod i renovationens tegn. De ny filebænke blev (delvist) ryddet og de gamle skruetvinger blev rustbehandlet med en ordentlig omgang sortbrænding. Vi fik produceret en billedserie til den kommende pixibogsudgivelse: Drømmen om ild. I samme forbindelse kan du, hvis du ikke allerede har den downloade Mads Jylovs: Et lident skrift til forståelse og oplysning om jernets molekylære  logik og  skjønhed fra downloadsektionen.

DM i Essesmedning
Påskesøndag, den 23. marts er der DM i Essesmedning i Raadvad Smedie i Lyngby.

Vi har talt om at stable en bil eller to på benene og så drage afsted i flok, for at se nogle dygtige smede. Send evt. en email en skriv en kommentar i forummet, hvis du er interesseret i at komme med.

 
03.05.07 PDF Print E-mail
Nyheder
Written by Administrator   
Friday, 10 April 2009 15:58

Kammerater! Så er der billeder fra 1. maj-smedningen. Dagens faste opgave var ildstål, og der blev smedet en god stribe af dem.

 
10.02.08 PDF Print E-mail
Nyheder
Written by Administrator   
Friday, 10 April 2009 15:58

Der blev ikke fotograferet meget i januar, så billederne er blevet gemt til februar, hvor der var virkelig seriøst fremmøde. Det skyldes så til dels fem kommende Hedebyhus-beboere, der skulle anskaffe sig noget praktisk stål- og jernværktøj.

 
More Articles...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 6 of 6

Gallerier

Log indOnline brugere

We have 10 guests online
Valid XHTML & CSS | Copyright © 2009 by Thomas Robenhagen | Original template design by ah-68