Endnu en aften med Master Thomas blide men målrettede træning PDF Print E-mail
User Rating: / 0
PoorBest 
Written by Louise Villadsen   
Tuesday, 30 June 2009 11:03

Denne gang blev der fokuseret på den guinness baserede ølmave jeg havde anlagt mig i det irske, og en tungere hammer måtte tages i brug for at genvinde min tidligere træningstilstand. Det sved i overarmen, maven hoppede op og ned, og sveden sprang fra panden, alt dette på trods af at jeg startede med at smede søm i hele to varmer.

Da vi sidst havde erfaret, at jeg endnu ikke var i stand til at smede flotte søm i en varme, måtte vi ændre træningstaktik. Vi følger derfor filosofien, at kan man smede et flot søm i to varmer, vil man med tiden også kunne gøre det i en varme. Krop og hjerne lærer sømsmedningsprocessen at kende til mindste detalje og behøver derfor ikke så meget betænkningstid.

De første søm blev flotte, ligefrem brugbare og Master kom med rosende ord. Men ak, succesen skulle ikke vare ved. Kadencen blev sat op og sømmene blev smedet i en varme, men de blev grimme! Altså ingen fremskridt og alt den jern jeg indtog i form af guinness synes at være spild.

Jeg er nu af den overbevisning, at det meget smukke skæfte, som Master Thomas har tilvirket til min hammer, vil hjælpe på min smedning. Den er på det nærmeste guddommelig smuk og jeg synes derfor at den fortjener et navn, ligesom de gamle vikinger navngav deres våben, må denne hammer også have et navn, da den er mit våben mod fiasko!

Her kommer du ind i billedet, for jeg er sikker på at det er dig der ligger inde med det rigtige navn til min hammer. Så send venligst dit forslag til min hammers navn og jeg vil lege hammerhovedet peger på og lade hammeren vælge selv.

 

Gallerier

Log indOnline brugere

We have 9 guests online
Valid XHTML & CSS | Copyright © 2009 by Thomas Robenhagen | Original template design by ah-68