Velkommen til Koldsmed.dk
03.07.08 PDF Print E-mail
Friday, 10 April 2009 15:58

I weekenden var der Åben Smedje i smedjen på Moesgaard. Om lørdagen var Per og Gunnar fra Danske Essesmede gæstesmede. Der blevet smedet emner til et større kogegrejsprojekt.

Tirsdag var der almindelig smedeaften og tiden blev brugt på at færdiggøre emnerne til kogegrejet.

Der er billeder fra alle dage i galleriet og apropos galleri, så er der nu en ny type galleri. Indtil videre er det kun de nye billeder, der kan ses i galleriet. Planen er og, at de ældre gallerier også flyttes derover med tiden. Det direkte link til galleriet er http://galleri.koldsmed.dk/. Man kan også bare navigere via gallerimenuen som tidligere.

 
02.06.08 PDF Print E-mail
Friday, 10 April 2009 15:58

Præ-Vikingetræf i Femmøller

For andet år i træk inviterer Lars og Heide til Præ-Vikingetræf i Femmøller lørdag den 19. og søndag den 20. juli 2008.

Der vil være mulighed for, at få shinet grejet op inden Vikingetræffet; Der er læderværktøj og træværktøj til rådighed, god mulighed for at få farvet tøj og så bliver der naturligvis sat en esse op, så vi kan smede.

Der er plads nok til, at alle kan sove indendørs (hvis det skulle vise sig at være nødvendigt) men husk selv sovepose og underlag. Med hensyn til forplejning, bliver der handlet ind, så der er mad til alle (husk tilmelding er påkrævet og bindende). Der bliver så opkrævet en sulegebyr fra deltagerne, når der er overblik over udgifterne – men det bliver nok overkommeligt.

Tilmelding her over hjemmesiden eller til Lars og Heide på telefon: 8636 2178.

 
26.05.08 PDF Print E-mail
Friday, 10 April 2009 15:58

Så fik vi overstået det – meget varme – Vikingemarked i Århus midtby og der er udvalgte billeder her.

Hele arrangementet gik over al forventning og var en stor succes – der var masser af interesserede besøgende og generelt en rigitig god og hyggelig stemning, så der skulle jo nok være basis for en gentagelse til næste år. Eneste dråbe malurt i bægert var, at smedelauget mistede sin uerstattelige smedemåne.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 6 of 6
Valid XHTML & CSS | Copyright © 2009 by Thomas Robenhagen | Original template design by ah-68